Kamerprijzen
Prijzen zijn voor 2 personen inclusief toeristenbelasting en uitgebried ontbijt.

Midweek 129,- Euro per nacht

Weekend 149,- Euro per nacht

Indien u geen ontbijt wenst dient u dit bij uw boeking duidelijk aan te geven. Wij brengen u dan 30,- per nacht in mindering.

Prijzen zijn onderhevig aan verandering naargelang weekendboeking of het seizoen.

Reserveren
Indien U hiernaast op de kalender bij “Aankomst” drukt worden de nog beschikbare datums weergegeven en kunt U desgewenst een reservering maken van minimaal 2 overnachtingen. Bij een keuze uit de beschikbare datums worden tevens de prijzen voor de gekozen periode weergegeven. Zodra wij Uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen zullen wij u zo spoedig mogelijk doch binnen 24 uur een antwoord sturen.
Reservering annuleren
Natuurlijk vinden wij het jammer, maar begrijpen ook dat U door onvoorziene omstandigheden genoodzaakt kunt zijn om Uw reservering te annuleren. Graag zouden wij U dan een andere keer willen verwelkomen zodat u alsnog kunt genieten van onze exclusieve B&B in het prachtig Limburgse Heuvelland.

Wel verzoeken wij U om uw annulering zo spoedig als mogelijk aan ons kenbaar te maken. Wij kunnen de geannuleerde data dan vrijmaken in onze agenda zodat anderen hier nog tijdig gebruik van kunnen maken.

U boekt via BedandBreakfast.nl maar u heeft rechtstreeks contact met Maison Valkenburg.